dag 6 - typ av killar jag faller för

den här frågan är svår att svara på eftersom det är heeelt olika. min killsmak ändras typ. kommer ihåg att jag i somras var helt inne på typiska svenne killar, dom skulle ha blont hår, blå/gröna ögon osv.. men nu gillar jag inte alls det haha, nu faller jag inte för svenska killar,  tycker inte ens att de är så snygga. varför? det vet jag ejjjj.

dag 5 - någonting jag vill ha mer än något annat just nu.

har gått och filurat på den här ett tag, och jag kommer faktiskt inte på vad jag vill ha mer än något annat förutom sommar. är trött på snön, är trött på mörket, är trött på tjockiskläder och depptimes, men vem är inte. jag vill ha sommar nu nu nuuuuuuuuuuuu

sometimes i forget how the good old times used to be



?

vad har hänt med dig?

dag 4 - mina mål/drömmar/önskningar

jag har många drömmar och önskningar i livet men de ändras hela tiden. förut ville jag inget annat än att bara åka från sverige så fort jag har gått ut gymnasiet, ville inte bo i sverige. men nu har det ändrats igen, tror jag. jag vill bo i sverige. alla de människor jag älskar som mest finns ju här, men jag vill kunna resa mycket. skaffa mig ett välbetalt jobb och och tjäna mycket pengar så att jag kan resa en massa, det finns så många ställen jag vill till. vill ju ändå kunna leva mitt liv. så ah, det är faktiskt svårt att säga precis vad jag vill i mitt liv, för jag vet inte. jag tar det som det kommer helt enkelt, för jag vet att jag kommer ändra mig igen.

dag 3 - min favorit årstid och varför

min favorit årstid är sommaren. inget snack om saken. det finns inget dåligt med sommar. det är varmt, man är ledig, man hinner göra allt det man känner för, man blir brun, man kan ha på sig fina kläder och slippa alla tjockiskläder för att hålla värmen. man kan sitta ute på kvällarna och det är fortfarande ljust och skönt varmt.


dag 2 - en person jag vill träffa just nu

hmm.. det här var en svår fråga. det finns många jag skulle vilja träffa just nu. men om man tänker just just nu så vill jag nog träffa min mamma. för vi bråkade innan jag gick imorse och jag ångrar mig lite hehe, så ah, om jag fick välja så skulle det vara hon.
love you mami

suuunday

hey! söndag idag, vilket innebär skola imorgon.
igårkväll var jag hemma hos franci med johanna också, vi typ rökte vattenpipa och hade det kul. sen drog jag till robert i dalen ett tag där sofian, daniel och några andra tjejer var. var där ett tag sen mötte jag franci och johanna och vi gick till okq8 och handlade bullar chips och läsk som vi tjockade oss med hemma hos franci sen kom jag hem vid 11 tiden idag, och vid fyra tiden var jag och tränade med sofian och gick på spinning pass på sats, det var askul! ska göra det på tisdag och fredag också :D nu jävlaar ska det tränas! :D
bild från somraaaas

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig

1. Det finns två sidor av Mathilda. jag har en sida där jag kan vara väldigt seriös, tillbakadragen och fundersam, lite svår att förstå sig på ibland. men jag tänker mycket på saker men många missuppfattar och kan tro att jag är sur..
den andra sidan är de stunder då jag verkligen "släpper loss", då jag känner mig bekväm. det är också jag. då jag bara garvar och garvar och är helt oblyg av mig. då är det något som händer, jag får typ en kick och får konstiga ideer, men har roliga kompisar som oftast hänger på. tror kanske inte att alla har sett den här sidan av mig :o
2. Har 4 syskon, men har inte så bra kontakt med två av dem, vilket är synd. men både sofia victor och vincent som är äldst av oss fyra är alla i 30 års åldern och har sina familjer så det blir inte så ofta att vi ses.
3. Jag har åtta kusiner, träffar inte alla av dem så ofta men jag gillar dom ändå! det är rätt kul för alla är i ungefär samma ålder,  min äldsta kusin är 20 år.
4. Har alltid bott på samma ställe, i samma hus här i lilla Enskede i hela mitt liv. Jag växte upp i ett fullt hus med alla mina syskon, alltså Victor, Sofia, Vincent som var i 15/16 års åldern när jag kom, och lilla Julia som kom senare. Det har alltid varit mycket folk här, har växt upp så. Vårt hus har alltid varit fullt med massa tonåringar eftersom mina äldre syskon nästan alltid hade kompisar som var här.
5. jag är sjukt beroende av facebook... men det kanske ni redan visste...?
6. ibland känner jag mig ovanligt mogen för min ålder, kan känna mig tråkig för att jag är så. Men jag kan tänka annorlunda än vad mina kompisar i min ålder gör, vet inte om det kan bero på att jag har umgåtts mycket med äldre människor under hela min uppväxt, och gör fortfarande.
7. Jag älskar smink. hatar att gå ut ofixad, vill helst gå ut se så bra ut som möjligt och vara fräsch och fixad hela tiden!
8. Jag har världens bästa pojkvän som jag snart har varit tillsammans med i tre månader nu :)
9. Jag är väldigt spontan av mig, älskar att göra saker bara sådär, om ni fattar. Visst kan det vara skönt att planera saker, men det är alltid kul att göra saker som man inte har planerat också. Helt spontant, helt enkelt.
10. Gillar att vara ärlig av mig. Hatar att ljuga för andra, visst måste man göra det ibland när det verkligen behövs men man ska vara ärlig, tycker man något ska man säga det till personen eller de personerna och inte snacka skit bakom ryggen på folk, dem behöver veta vad man tycker, annars får de ju ingen chans att kunna ändra på sig?

.

vet inte vad jag ska skriva om i denna tråkiga blogg längre, så nu kör jag på det här.
Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vill vara på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – Någonting jag aldrig glömmer.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – Vad som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram.
Dag 25 – Min favorithögtid.

en riktigt tråkig jävla pisskväll.

orkar inte att allt ska hända på en och samma gång.

hej hej hej jag har tråkigt och har inget liv


seriöst inlägg

TJA TJA BLOGGEN! mathilda the one and only här, i know you love me ;) just ni sitter jag och pluggar med francii, har ju en del att catcha upp i skolan så.. vi ska plugga på för fullt innan solsidan börjar kl 8 hehe :D för den SKA jag se!
det var allt för mig! cyaaaaaaa
funderar på att kanske bli blond igen snart förresten.... hmmmm

bääst


måndag

sådära, första skoldagen öveeer :D känns rätt kul att va tillbaks i skolan igen faktiskt :D
idag hade vi vanlig skoldag med multimedia, matte och svenska. det känns som den här veckan kommer rulla på rätt snabbt:) såå förutom att jag har största mensvärken och pms med humöret som går upp och ner så är allt annars toppheeen :)
lägger upp en random bild på mig och angie hehe:)

:(

jag vill jag vill jag vill jag vill

hallåå

heeeeeeeejhej alla, just ni sitter jag nere i köket och pluggar mediakunskap medan pappa och sofian håller på med sofians matte(y) lite senare i eftermiddag ska vi dra på bio, vilken film vet jag inte än, ska kolla vad som finns nu :D på måndag börjar skolan :( det ser jag inte fram emot.. men det ska ändå bli skönt med lite vardag igen så man får saker gjort, just nu sover jag bara bort dagarna :o
gammal bild på oss :)

--

hellluuuuu, vaknade upp hos franci imorse, sov över där med angie gaby och rebecka, det var myys som alltid :) sov inte så bra inatt though..då vi alla fem delade på en säng, kunde knappt röra mig, men men! kul vare iaf, vi var och åt på pizzahut alla fem först också. vad har mer hänt dom senaste dagarna då... joo inte såå mycket fakitkst, har varit i stan några gånger, har träffat michelle och frida, har firat julias 18 års dag och varit på tjejmiddag :)har också lyckats paja min data så nu kan jag inte komma in på den :( och har flera tusen bilder på den och musik, så kan inte lägga in på ipoden heller.. suck -.- ajaa nu ska jag fortsätta plugga, hejdååååååå
inte världens mest smickrande bild men ah

Desert Rain - Edward Maya Ft Vika Jigulina


tisdag

hallååå där, klockan är nu snart halv tolv och vid halv två tiden ska jag träffa frida, vi drar nog in till stan och fikar tror jag ;) sen efter det ska jag träffa sofian och sen vid sju ska jag på tjejmiddag på östermalm för julia fyller 18 år idaaaaag:D så nu måste jag in i duschen och börja fixa mig!

2011, here i cooome!

Det är jag, matitiiiiiiiiiiiiiiii! idag har jag sovit hela dagen, har varit lite TPL.. men som kom solstrålen som jag hade väntat på hela dagen. Franci kom nämligen och då lystes hela min värld upp. Vi har bara chillat galet hemma hos mig och badat i min superniceiga pool, yey times!
Klockan är nu 3.43 och ni undrar säkert vad jag gör uppe. tyvärr tänker jag inte säga det. hihihihiihihi
aa.. okej.. jag har inget mer att säga... men.. jag vill önska alla mina läsare (hehe mina 2 läsare) ett riktigt gott nytt åååååååååååååår
yeyeyyye
Här har vi en bild på den underbara Franci också kallad, GUDEN ÖVER YEYEYYEYE
(det är inte franci som har skrivit det här...hehehheheh)

RSS 2.0