<3


i wanna


myyyys

sitter just nu hemma hos franci, vi har ätit middag och öppnat presenter. idag var jag i skärholmen med fraanci och köpte lite grejoor, sen åkte vi hem till henne och angie rebecka och gaby också. imorgon ska jag på bio med kusinerna, vet inte vad vi ska se faktiskt men det blir nog kul. sen ska jag träffa sofian, får se vad vi hittar på :)

GOD JUL

GOD JUL ALLIHOPA! :D nu har jag precis öppnat julklappar med familjen, jag fick:
- pengar
- smink
- lite kläder
- bio presentkort
precis vad jag behövde :D önskade mig inte så mycket i år faktiskt, får hellre pengar och köper det jag verkligen vill ha själv ;)
nu ska det kollas film med hela familjen, idag var kusinerna här och firade jul, myyyys. imorgon ska det också firas jul, då kommer mina syskon och deras småbarn, min farmor och pojkvännen :)
ha en fortsatt god jul allihopa!<3

julafton imorn

cha cha bitches, imorn är det typ julafton assow ska bli galet kul assoww jag typ längtar fett mycket assooow, aah.
nääää, så går det inte till. nu sitter jag i mitt rum , har varit i stan med min syrra idag och handlat julklappar, vi mötte också sandra och hennes kompis hanna och fikade med dom :) sen åkte jag och julia till odenplan och solade eftersom jag aldrig gjorde det igår. och sen åkte vi hem till enskede igen och slog in alla julklappar. nu är alla pengar slut :( allting gick åt julklappar så undrar vad jag ska göra på lovet(?) hmm.. hoppas man får lite i julklapp så man inte behöver vara hemma och ruttna haha. ajaa snart ska jag typ lägga mig i sängen och ringa sofian och snacka med honom i tele tills jag somnar, som vanligt hehe :) god naaaatttttt!

miiiiiiiiii

heyyy you jag vaknade precis, väntar på att julia ska komma hem från en kompis så vi kan åka in till stan och handla julklappar :) är inte riiikigt färdig med dom än, har några kvar som måste köpas eftersom det är julafton imorn! :D
kan inte fatta att det har gått så fort haha, har inte ens ngn julkänsla knappt :( men aja, det kommer väl imorn kanske :p så idag ska jag bara vara hemma hela dan och fixa dom sista julklapparna och sen är det bara att börja slå in allting :D men nu ska jag äta frulleee, cya
love u

--

verkar som att alla är fullt upptagna idag så jag ska strax åka iväg till odenplan eeensam och sola, har varit lite småsjuk så har inte solat på.. vad kan det va.. en månad(?) ska bli riktigt skönt iaf. ikväll vet jag inte vad som händer, tror inte jag ska va hemma iaf, men får se! bloggar senare, puuuss

I'm Always Searching For Something New, But In The End, All I Need Is You


lite kort inlägg om helgen

heeej idag var familjen hos mina kusiner hannah&linnea:) dit kom också mikaela och angelica som jag inte hade träffat på länge så det va kul och träffa henne :D
och igår så var jag med franci och johanna och vi åkte till gullmars först och mötte michelle frida och deras kompis saga och sen åkte vi till vårberg, det va sådära faktiskt, lite ovärt att åka ända dit men men :) sen därefter sov jag hos franci.
imorgon är det sista skoldagen, skönt! nu ska jag sussa, natti natti :)
haha gaaaaammal bild från förra året

muuuusic


.

fuck allt.

det är du

ju längre tid det går
desto mer läker du mina sår
jag kommer alltid att fälla en tår
för dig, om du går
från mig och mitt hjärta
det skulle vara äkta smärta.



I <3 U


-.-

/// franci

Världens Bästa

Det finns en tjej, hon är typ den bästa ba! Hon heter Franci. Peace out

mother earth culcha candela


haha i somras

hahahaha from mathilda norman on Vimeo.


tråkigt inlägg

halluuuuu idag var jag hemma från skolan, har inte så gjort mycket alls faktiskt efter jag kom hem imorse, men nu är franci påväg från skolan och då ska vi pluggaaaaaaa jag har fortfarande kvar lite grejer som jag måste göra innan lovet :)


shit

varje dag ser jag hur allt faller isär,
jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle bli såhär
men framför mina ögon ser jag hur det vi hade bara sabbas
även om jag trodde att vi aldrig skulle drabbas
det skulle ju alltid vara vi
men nu splittras vi mer och mer för varje tid
snart så pallar jag inte dethär
för jag vill inte se oss isär.

lucia

holaaa, nu sitter jag hemma och ska plugga matte, har ju prov på torsdag som jag måste kunna!! sen har jag massa andra grejer jag måste göra innan lovet typ. aja, idag har jag inte gjort så mycket förutom att bara dra hem, slutade vid elva tiden och sen åt jag lunch med angie och jocke.
kommer inte på så mycket mer roligt att skriva faktiskt.. justee imorgon ska min syrra sjunga solo i lucia, så då ska jag dit och kolla på henne hihi lycka till juliaa:D men nu får ni önska miig lycka till med matten!
jag och sofian för ett par veckor sen:)

sommar nu - ja tack

jag vill vara brun. jag vill sola och bada. jag vill resa utomlands. jag vill vara ledig och kunna göra det jag vill. jag vill träffa nya människor. jag vill ha värme. jag vill ha sommar.
haha okej typ samma bilder men aja :)godnaaaaatttttt

sämsta ljudet men sjukt bra låt


lördag

helluuuu :) har precis lagat mat med syster,tacos :D så vi ska strax sätta på en film vi nyss hyrde och äta lite, är så hungrig att jag kan döööö.
idag vaknade jag upp hos franci tidigt vid typ sju och kunde inte somna om-.- låg vaken i en timme eller så innan jag somnade igen och vaknade vid typ halv två. sen åt jag frukost och drog hem, igår orkar jag inte berätta om, det var kul i början av kvällen innan det spårade ur. vi var hemma hos simon jag sofian franci johanna och några andra, har aldrig varit med om liknande av det som hände igårkväll alltså.. men aja, sen åkte jag franci och johanna till robert och var där ett tag :) nu ska jag och julia sätta på filmen och äta maaaat! kramisar<3
saknar mitt gamla hår sjukt mycket :( längden iaf :(

bästaa låten :D


.

det e skit bara minnen kvar men jag är stark, inga tårar på min kind idag

det här är det mest skarriga jag sett, seriöst


förvirrad


jag vet inte vad jag ska tro längre.



suuuuuundayyyy

heeeeeellluuuu:)
nu ligger jag i sängen och kollar tv, ska strax börja plugga -.- ska passa på o plugga på så mycket som möjligt när ingen av resten av familjen är här hemma och stör!
igåååår mötte jag michelle som sagt och vi gick in på alla cafe som finns i stan kändes det som... tror vi lämnade in åtta/nio stycken cv:n iallafall båda två, så vi får hoppas att ngn av dem hör av sig iaf ;)
på kvällen var jag bara hemma med jullanpullan, sen ringde julia som också var hemma så vi gick och hyrde filmen "jennifers body" och satt och kollade på den alla tre tillsammans hos julia:) det var mysigt! filmen var inte lika mysig :)
ajaaaaaaa nu är dom ute ur huset, skönt! ska sätta igång med plugget :))))

fredag :)

heyheyhey!
fredag idaaaag! wohoo :D
imorgon ska jag träffa michelle och så ska vi dela ut cv, behöver ju verkligen ett jobb!
igår firade jag och sofian en månad :) så jag åkte till hötorget för att möta upp honom, för att sen gå till kungshallen och äta. jag tog friterad kyckling med ris, asnice vare. juste! fick en jättefin röd ros också hihi :D
sen satt vi där ett tag, och sen gick till sergelbion för det var det vi träffades för exakt två månader sen igår :) vi satt där ett tag också och hade det mys och sen var jag tvungen att åka hem som vanligt. vid halv elva kom jag hem men en mysig kväll vare :)
idag hade jag egentligen bara en lektion, svenska där jag skulle hålla mitt tal om rfsu men den sket jag i :S kände mig inte tillräckligt förberedd, och jag vill ha bra betyg! kan göra det nästa vecka istället hehe:P så idag blire bara att stanna hemma, ska passa på att plugga lite också så jag slipper göra det sen i helgen ;)
lite bilder från igår ;)
haha <3

1 månad <3

du betyder mycket ska du veta <3

onsdag

hej hej nu sitter jag och pluggar mediakunskap, det går asbra hihi :) driiiiiiiiiveeeer bara för ne det går inte alls så bra :( jag har hur mycket läxor som helst!! min kväll kommer bara bestå av plugg plugg och plugg. och desperate housewives vid 21 får man inte glömma hehe:P jag måste också skriva klart min läslogg och skicka in den innan fredag, och sen ska jag skriva klart mitt svenska tal om RFSU som också är på fredag! trååååk.
rebecka och angie var här för ett tag sen också. vi gjorde inte så mycket förutom att lyssna på musik och snacka och lite så :)
så näääe nu hinner jag inte skriva mer, måste börja plugga!

RSS 2.0