hej då stockholm!

nu åkeeeeeeeeeeeer vi :D

hej

helluuuu, idag var jag i skolan som vanligt, och slutade 11.10, NICE. efter det gick jag och åt och sen mötte jag upp mamma och vi drog till farsta. köpte två par skor, ett par jeans, presenter och lite sånt. sedan vid fem tiden tror jag det var, så kom sofian till farsta också, och vi åkte hem och sen tränade vi zumba på sats. det var askul! nu ska jag riinga och kolla på big brother o sen sova :) natti natti

dag 15 - någonting jag ångrar

att jag började med att skriva om alla dom här olika dagerna. det var rätt jobbigt.... :(

dag 14 - en bild på mig för ett år sen

haha kommer ihåg den här dagen.. jag, rebecka, angie och franci var hemma hos rebecka först och fixade oss för att dra på bio, sen drog vi hem till mig men då ville ingen gå på  bio längre. så jag blev sur och började envisas med att vi skulle gå... heheheheh

heyheyhey

nu känns livet lite lättare och bättre igen :) hat bokat gotland också för att åka till gabbibi! :D åker nu nästa helg från fredag - söndag sen är det lov i en veckaaaaaaaaaaa :D gud så skönt.
(glad tjej)
lite bilder från sist vi var där :)

.

irriterad och tpl så att jag bara vill spy på allt just nu

dag 13 - mitt drömbröllop

vill nog inte ha ett vanligt bröllop. alltså i kyrkan. på en strand någonstans i Sverige mitt i sommaren eller i ett annat land skulle vara naaaajzzz. och ha sina närmaste där. inte alla, utan de allra närmsta :)

dag 12 - en bild på ett ställe jag vill vara på


tjohå

var hemma från skolan idag, hade största mensvärken imorse fast jag inte brukar få det :o konstigt..
så jag var hemma iallafall bara, pluggade lite svenska och blev äntligen klar med artikeln&läsloggen. sköööööööönt. imorgon börjar jag 12.10 och har bara en lektion - datakunskap. kuuul. slutar vid tre och då ska jag träffa sofian och sen hem och pluggiss. tjohej

,

du tror dig veta vad som är rätt och fel
men jag vet, att det inte längre är du som får mig att känna mig hel.

dag 11 - någonting jag oroar mig för

att misslyckas.

god nattii

nu har man gjort klart hyllningstalet, skönt! ska lägga mig ner i sängen och öva några gånger och sen ringa sofian,sen blir det sova för mig :) god natttttt!

lite allt möjligt

måndag imorgon, alltså första dan på ännu en ny vecka. men bara några veckor kvar till sportlovet! tre tror jag det var, wiieee :D ska vara hemma då tror jag bara, det känns som alla åker bort just på sportlovet? jaja jag ska vara hemma iallafall. men skulle ju inte sitta fel och resa nånstans varmt och sola och bada :'(. helgen gick snaabbt. i fredags efter skolan träffade jag sofian, och på kvällen var jag hos honom. sen på lördagen träffade jag olfa och fikade med henne. sedan på kvällen så kom michelle, frida och franci hit och badade jacuzzi och åt och sånt, mys!
och juust nu sitter jag med min lap top och försöker skriva mitt hyllningstal som jag ska hålla imorgon för klassen, trååk! hoppas det går bra iaf, och att det inte gick som förra gången jag höll ett tal... då fick jag en hostattack mitt i allt och började hosta och garva, kunde inte hålla mig :( för jag kollade typ på angie rebecka och jocke som satt breve och de satt typ också satt och garva åt mig så jag började garva ännu mer :( och vad hände sen? jo jag fick sämre betyg för att jag hade stått och hostat&garvat i mitt tal :) kulkul. jaja, ska inte hända igen. nu måste jag fortsätta, adioooooos

dag 9 - en bild på mig och min bästavän

nu är det såhär va, att jag har inte bara har en bästa vän, utan jag har flera. skulle aldrig kunna välja ut en enstaka person och säga, "det här är min bästavän". det går inte när man har så många underbara vänner!
här är bilder på mig och mina närmsta, bästa vänner. love u!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

att jag ofta ignorerar tanken av att plugga och gör annat istället. har svårt att sätta mig och bara plugga i timme efter timme så jag försöker ständigt komma på saker att göra för att slippa.

dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick en miljon

om jag fick en miljon skulle jag:
- shoppa sönder kläder, smink, associarer osv osv
- resaaaaaaaa
- spara pengar på mitt sparkonto

RSS 2.0